INFO EN CONTACT

Volgende editie: zaterdag 12 februari 2022 (16u00)

WELKOM OP 12 FEBRUARI

WAAR & WANNEER?👇🏼
Citadelpark, aan de kiosk MONTEREY, Louis Hanssensdreef te Gent.
Zaterdag 12 februari 2012 om 16u.

Dresscode:
🧣+🧤+ 🧦+🌂

Wat stop je in je 🎒?
☕️ – 🍵 – 🍪 – 🥂

🎉 Wie is welkom? 🎉
Iedereen die een warm hart toedraagt aan onze kinderen. Voor iedereen die wil samenkomen, met ons, met kinderen, met familie, …

Deze keer verwelkomen we op ons onafhankelijk platform onder meer een kinesitherapeut, gezondheidscoach, verpleegkundige, alleenstaande mama, bezorgde ouders en mensen en organisaties die bekommerd zijn om de belangen van de kinderen.

Ook enkele nieuwe initiatieven die zich recent inzetten voor de kinderbelangen, zijn aanwezig. Zij geven ons nieuwe info en kunnen inspireren.

Dus hou deze actie zeker in de gaten!

Indien u er toch niet bij kan zijn? We voorzien een livestream omstreeks 16u à 16u15 op de Facebookpagina van @hartvooronzekinderen (like de pagina en de livestream verschijnt automatisch) ook andere vrije pers zal aanwezig zijn.

Download onze A4 affiche en print af om thuis, in de auto of ergens anders op te hangen.

Via deze link vindt u meer info over onze actie en kan u uw aanwezigheid aanklikken.

Bedankt!

VRAGEN

LIVESTREAM

Kunt u er deze keer niet bij zijn? Volg of herbekijk de livestream op @hartvooronzekinderen. Als u deze Pagina leuk vindt, verschijnt de livestream automatisch als we van start gaan op dit sociale media platform.

LOCATIE

In het Citadelpark te Gent aan de Monterey Kiosk komen we samen. Dit is op een tiental minuten van het Sint Pietersstation in Gent.

Louis Hanssendreef, 9000 Gent – Belgie

Download hieronder onze kleurtekening. Veel plezier!